Two assemblies scheduled for next week: Monday and Thursday

Monday and Thursday next week will have different schedules to accommodate two fabulous assemblies:

Veteran’s Day Assembly on Monday, November 12 will have the following schedule:

7:55 - 8:55 1st 60 Minutes

9:00 - 10:05 Assembly 65 Minutes

10:10 - 11:05 2nd 55 Minutes

11:05 - 11:40 Lunch 35 Minutes

11:45 - 12:40 3rd 55 Minutes

12:45 -  1:40 4th 55 Minutes

The Penny Wars Assembly has been changed to Thursday, Nov 15th.  The new schedule for the Penny Wars Assembly will be:

7:55 - 9:00 1st 65 Minutes

9:05 - 10:05 Assembly 60 Minutes

10:10 - 11:15 2nd 65 Minutes

11:15 - 11:30 Intervention 15 Minutes

11:30  - 12:05 Lunch 35 Minutes

12:10 - 1:15 3rd 65 Minutes

1:20 - 2:25 4th 65 Minutes